Elégedetlen vagyongyarapodása ütemével?

Egyedülálló befektetési lehetőségeket kínálunk, kizárólag ügyfeleinknek.

TÉNYEK

Átlag feletti hozam, kizámítható kockázat, egyéni konstrukció, ez a legtöbb befektető álma. Mi a Sinus-Fair Corporate-nál több ezer ügyfelünk számára már megvalósítottuk ezt az álmot.

Kivételes befektetési lehetőségeket kínálunk azoknak, akik a minőségi megoldásokat szeretik és nagyban gondolkodnak!

Befektetésen gondolkodik? Gyarapítsa tovább vagyonát az SFC innovatív vagyongyarapítási lehetőségeivel!

Kérjen konzultációs időpontot!

MIÉRT ÉRDEMES?

A sok pénz önmagában nem elég a befektetéshez! A pénz ugyanis csak akkor gyarapítja a vagyont, ha mozgásban van. Ezért keresi a legjobb befektetési lehetőségeket mindenki, aki vagyonnal rendelkezik és szeretné azt tovább növelni.

 

A Sinus-Fair Corporate olyan nemzetközi értékpapírokat tesz elérhetővé a magyar befektetők számára, amik messzemenőkig jobb hozamokat kínálnak, mint az átlagos megoldások. Ezek a befektetések többségében csak az SFC ügyfelei számára elérhetők Magyarországon.

Portfóliónk kiegyensúlyozottságát a legstabilabban teljesítő ingatlan-, megújuló energia, és pénzpiaci alapú, prémium kategóriájú nemzetközi és magyar alapok garantálják.

 

Befektetéseink belépési korláttal elérhetők, hiszen a magas minőség kiváltság!

Kérjen konzultációs időpontot!

Számos alapkezelő kínál átlagos megoldásokat a vagyon gyarapítására, amik sokszor megalkuvást igényelnek a befektető részéről. Mi a SFC-nél azonban másként és nagyban gondolkodunk.

A nemzetközi értékpapírokat a magyar gazdasági folyamatok nem befolyásolják úgy, mint egy Magyarországon kibocsátott értékpapírt, így értékállóságuk független a hazai körülményektől. Azok, akik nagyban gondolkodnak, a jelenlegi piacon elérhető leginnovatívabb nemzetközi befektetésekkel kiegyensúlyozottan gyarapíthatják tovább vagyonukat. SFC tanácsadója bevezeti Önt a nemzetközi befektetések világába!

Az a pénz, ami nincs befektetve, folyamatosan veszít értékéből. Az okos befektetés első lépéseként azonban végig kell gondolni a vagyongyarapítás célját. Amíg ez nem egyértelmű, addig nem lehet olyan konstrukciót kialakítani, ami az Ön elvárásainak megfelelő lesz.

Céljai tiszta és világos megfogalmazását követően biztosan megtaláljuk az igényeinek megfelelő pénzügyi megoldást, figyelembe véve a:

Kérjen konzultációs időpontot!
befektetési mód
időtartam
hozzáférhetőség
pénznem
rizikó vállalás
elvárt hozam

Gondolkodjon devizában is! Miután kitűzte a vagyonával elérni kívánt célt, számba vesszük a különböző befektetési formákat. Felmérjük mibe, vagy milyen pénznemben a legcélszerűbb befektetnie.
Az euróban történő befektetés előmozdítja a vagyonnövelés biztonságát, értékállóságát és kiemelkedő hozamát.

Az SFC lehetővé teszi, hogy egy válogatott, prémium termékpalettából válassza ki a legjobb befektetési formákat tanácsadónk segítségével. Így az Ön által meghatározott célok mihamarabb valósággá válnak.
Ismerje meg a nemzetközi befektetési lehetőségeket részletesen, kérjen időpontot még ma!

Kérjen konzultációs időpontot!

KIK VAGYUNK?

Stabilan teljesítő nemzetközi értékpapírokat teszünk elérhetővé a magyar befektetők számára. 1999-ben azért fektettük le a Sinus-Fair Corporate alapjait, hogy ügyfeleinknek a legteljesebb szakmai segítséget nyújthassuk vagyonuk gyarapítása érdekében, független pénzügyi tanácsadó szervezetként.

Válassza a minőséget, legyen Ügyfelünk Ön is!

KÉRJEN KONZULTÁCIÓS IDŐPONTOT!

8200 Veszprém, Lövőház u. 12.
+36 88 400 331
info@sfc.hu

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK
* Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatvédelmi szabályzatának feltételei szerint kezelheti.

Top