Egészség nélkül nincs jóllét!
Vajon meddig tudja fenntartani Ön és családja anyagi biztonságát?

Velünk nem kell ilyen kérdéseken gondolkodnia!

TÉNYEK

Az élet gyorsan változik. Hajlamosak vagyunk azonban csak akkor elgondolkodni ezen, amikor bekövetkezik egy nemvárt esemény, ami kizökkent a hétköznapi rutinból. Könnyen megfeledkezhetünk arról, hogy az élet nemcsak jót hozhat. Pedig az egzisztenciális rizikót vagy a munkaképtelenség kockázatát felelőtlenség figyelmen kívül hagyni.

A munkaképtelenség bekövetkezését sokan alábecsülik, holott ez reális kockázatot jelenthet főleg a magas jövedelműek esetében.

Hiszen alapvetően igaz az, hogy minél magasabb a jövedelem, annál nagyobb a különbség a bér és rokkant nyugdíj között.

Legtöbben azzal a feltevéssel élnek, hogy rossz dolgok mindig csak másokkal történhetnek, de mindannyian tudjuk, hogy ez nem igaz. A magas életszínvonal azonban lehetővé teszi, hogy ne csak akkor gondoskodjunk szeretteinkről, amikor munkaképesek vagyunk.

Senki nem szeretne terhet jelenteni családja, barátai számára, pedig egy úgynevezett rettegett betegség következtében ez szinte elkerülhetetlen.

A magyar lakosság egyre kevésbé él egészséges életet, az egyik legelhízottabb nemzet lettünk az elmúlt időszakban, amit a stresszes életmód, a megfeszített munkatempóval járó káros élettani hatások még tovább súlyosbítanak. Számos betegség ezek miatt alakul ki, vagyis a lakosság nagy része magas egészségügyi kockázattal él.

Kérjen konzultációs időpontot!

MIÉRT ÉRDEMES?

A táppénz, a betegszabadság, a betegállomány minden munkavállaló számára ismerős, rosszul csengő kifejezések. Az állam rövidtávon gondoskodik a betegszabadságukat töltőkről, de mi lenne Önnel, ha egy váratlan egészségügyi probléma miatt hosszabb időre kiesne a munkából?

 

Súlyosabb esetében a gyógykezelés költsége a gyógyulási idő függvényében hatványozódik amellett, hogy jövedelme radikálisan lecsökken.
Egy nemvárt egészségkárosodás kezelésének költségei akár hónapok alatt foszthatják meg jelenlegi életszínvonalától nemcsak Önt, de családját is.

Magyarországon a legtöbben az úgynevezett rettegett betegségek következtében vesztik életüket. Ezek közül a legmagasabb a szív- és érrendszeri valamint a daganatos megbetegedések száma, aminek nemcsak a genetikai okai lehetnek, de a túlhajszolt, egészségtelen életvitellel is összefüggésbe hozhatóak.

 

Azt, hogy életszínvonala egészségi állapotától függetlenül fenntartható maradjon, azt aktív dolgozóként kell biztosítania.

Váratlan egészségkárosító események bekövetkezésekor egy jól megválasztott egészségbiztosítás jelentős anyagi segítséget nyújt Ön és családja számára. Válasszon megfelelő megtakarítási formát SFC szakértője segítségével.

Kérjen konzultációs időpontot!

Idős korában is jól jön az egészségre félretett pénz. Az egyre növekvő élethossz alatt mind több a betegség. Az időskori megbetegedések azt is jelentik, hogy sokan akkor szorulnak leginkább az orvosi ellátásra, amikor a fizetőképességük már erősen csökkent. Ezért, akiknek nincs elég tartalékuk kénytelenek akár több hetet vagy hónapot várni, mire a hazai egészségügyi rendszerben a diagnózishoz szükséges szakorvosi vizsgálatokig eljutnak. Ez az idő pedig egy súlyosabb betegségnél hatványozottan csökkenti az eredményes és költséghatékony kezelés esélyét.

Azonban a leggyakoribb rettegett betegségek már egyre fiatalabb korban jelentkeznek. A szívinfarktus, a rosszindulatú daganat, az agyvérzés és még jónéhány munkaképtelenséget okozó betegség bekövetkezése esetén az SFC tanácsadóján keresztül kiválasztott egészségbiztosítás fedezni fogja nemcsak kezelések költségeit, de bevétel kiesésését is.

Kérjen konzultációs időpontot!

KIK VAGYUNK?

1999-ben azért fektettük le a Sinus-Fair Consulting alapjait, hogy ügyfeleinknek a legteljesebb szakmai segítséget nyújthassuk megtakarításaik gyarapítása érdekében, független pénzügyi tanácsadó szervezetként.

Válassza a minőséget, legyen Ügyfelünk Ön is!

Kérjen konzultációs időpontot!

Garantálja a megszokott életszínvonal fenntartását Ön és családja számára egy privát egészség- és baleset biztosítással!

Kérjen ingyenes szakmai konzultációt és tekintsen nyugodt szívvel a jövőbe!

KÉRJEN KONZULTÁCIÓS IDŐPONTOT!

8200 Veszprém, Lövőház u. 12.
+36 88 400 331
info@sfc.hu

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK
* Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatvédelmi szabályzatának feltételei szerint kezelheti.

Top