Önnek miből lesz nyugdíja?

Az öngondoskodás ma már nem luxus,
hanem jól felfogott érdek!

TÉNYEK

Az élet gyorsan változik. Hajlamosak vagyunk azonban csak akkor elgondolkodni ezen, amikor bekövetkezik egy nemvárt esemény, ami kizökkent a hétköznapi rutinból. Könnyen megfeledkezhetünk arról, hogy az élet nemcsak jót hozhat. Pedig az egzisztenciális rizikót vagy a munkaképtelenség kockázatát felelőtlenség figyelmen kívül hagyni.

A munkaképtelenség bekövetkezését sokan alábecsülik, holott ez reális kockázatot jelenthet főleg a magas jövedelműek esetében.

Hiszen alapvetően igaz az, hogy minél magasabb a jövedelem, annál nagyobb a különbség a bér és rokkant nyugdíj között.

Legtöbben azzal a feltevéssel élnek, hogy rossz dolgok mindig csak másokkal történhetnek, de mindannyian tudjuk, hogy ez nem igaz. A magas életszínvonal azonban lehetővé teszi, hogy ne csak akkor gondoskodjunk szeretteinkről, amikor munkaképesek vagyunk.

Senki nem szeretne terhet jelenteni családja, barátai számára, pedig egy úgynevezett rettegett betegség következtében ez szinte elkerülhetetlen.

A magyar lakosság egyre kevésbé él egészséges életet, az egyik legelhízottabb nemzet lettünk az elmúlt időszakban, amit a stresszes életmód, a megfeszített munkatempóval járó káros élettani hatások még tovább súlyosbítanak. Számos betegség ezek miatt alakul ki, vagyis a lakosság nagy része magas egészségügyi kockázattal él.

Kérjen konzultációs időpontot!

MIÉRT ÉRDEMES?

Önnek miből lesz bevétele nyugdíjas éveiben?
Elkezdte már a megtakarítást?
A nyugdíjas évekre felkészülni nem luxus, hanem saját jólétünk szempontjából kihagyhatatlan lépés!

 

Annak, aki csak az állami nyugdíjellátásra hagyatkozik idős korára nagy valószínűséggel nem lesz elegendő jövedelme.

A magyar társadalom átlagéletkorának növekedése, a fiatalok elvándorlása és a csökkenő születésszám fenntarthatatlanná teszi a jelenlegi nyugdíj rendszert hosszú távon. A Ratkó korszak gyermekeinek nyugdíjba vonulása pedig még tovább nehezíti a jelenleg is rossz helyzetet. Mindezek a folyamatok a fennálló rendszer instabilitásához vezethetnek.

 

Gondtalan idős napjai érdekében indítson mielőbb nyugdíjbiztosítást!

Kérjen konzultációs időpontot!

Ön minden bizonnyal megteremtett magának egy optimális életszínvonalat. Gondoljon bele, ha idősebb napjaira erről le kellene mondania, esetleg radikálisan csökkenne ez a színvonal egy esetleges betegség költségei vagy nemvárt kiadások okán.

Mit tudna egy ilyen helyzetben tenni? Gyermekei vagy barátai segítségét kérné? Esetleg visszamenne a munka világába 70-80 éves fejjel? Ha nem szeretne ilyen és ehhez hasonló kérdéseken gondolkodni néhány évtized múltán, kezdjen el most megfelelő egzisztenciát teremteni idősebb napjaira is!

Megbízható nyugdíjbiztosítás mellett Ön az aktív éveit követő időszak anyagi biztonságáról gondoskodik.

Magyarországon jelenleg több mint 50 féle privát nyugdíjcélú megtakarítási forma létezik. Szakértőink kizárólag szakmai érvek mentén segítenek megtalálni az Ön számára legjobb megoldást, hogy nyugodt szívvel gondolhasson idős napjaira.

Gondoskodjon időben a jövőjéről, ne legyen az állami nyugdíjrendszer vagy a felnövekvő generáció kiszolgáltatottja!

Az Ön Sinus-Fair Consulting tanácsadója mindig az Ön szempontjait tartja szem előtt.

Kérjen konzultációs időpontot!

KIK VAGYUNK?

1999-ben azért fektettük le a Sinus-Fair Consulting alapjait, hogy
ügyfeleinknek a legteljesebb szakmai segítséget nyújthassuk megtakarításaik
gyarapítása érdekében, független pénzügyi tanácsadó szervezetként.

Válassza a minőséget, legyen Ügyfelünk Ön is!

KÉRJEN KONZULTÁCIÓS IDŐPONTOT!

8200 Veszprém, Lövőház u. 12.
+36 88 400 331
info@sfc.hu

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK
* Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatvédelmi szabályzatának feltételei szerint kezelheti.


Top