PAREUS

Élvezze a passzív jövedelemszerzés és az ingatlan befektetés előnyeit saját adriai nyaralójával!
Válasszon a Pareus luxusingatlanok közül!

Érdekel a lehetőség!

ÜDÜLÉSI BERUHÁZÁS AZ ADRIÁN

Végtelen homokos strandok amíg a szem ellát, a tenger morajlása és a magával ragadó olasz életérzés! Mindez nem egy nyaralási ajánlat, hanem egy hosszú távú, egyedülállóan javadalmazó befektetési lehetőség!
Tegyen szert passzív jövedelemre ezzel a limitált számban elérhető adriai ingatlanbefektetési lehetőséggel!”

Olaszország az EU 28 tagállama közül a második legnépszerűbb úti cél, ami azt jelenti, hogy évente több mint 200 millió vendégéjszakát töltenek el az országban a turisták.

Ki ne szeretne néhány napot a gyönyörű olasz városokban vagy tengerpartok egyikén kikapcsolódni?

Az ország látogatottsága az utazás egyszerűsödésével még dinamikusabban növekszik.

Részesedjen az évtizedek óta egyre népszerűbb olasz turizmus bevételeiből Ön is!

Érdekel a lehetőség!

A BEFEKTETÉSRŐL

A Pareus ingatlanfejlesztő német minőségi követelmények szerint, közvetlen strandhasználattal rendelkező, exkluzív villákat és apartmanokat épít. Az ingatlanfejlesztés helyszíne Velence közelében, közvetlenül az adriai tengerparton fekvő kedvelt üdülővárosban, Caorle egyik utolsó beépíthető tengerparti részén meg. A helyszín kiválasztását többévnyi piackutatás és gazdasági elemzés előzte meg. A nyaraló ingatlanokat a cég értékesíti egy egyedi bérleti konstrukció keretében.

A Pareus átvállalja az ingatlanok kiadást, karbantartását és az ingatlanok kezelését, hogy a tulajdonosok számára vonzó és garantált bérleti díj-hozamot realizálhasson.
A jövedelemkiegészítésen felül a tulajdonos saját maga is használhatja az ingatlant, évente egy hónapot tölthet el tengerparit nyaralójában! A teljes körű szolgáltatást nyújtó koncepció keretében a tulajdonosnak így semmiről sem kell gondoskodnia, csak ki kell élveznie az ingatlan befektetés napos oldalát! Ráadásul évente 30 napot Ön, családja és barátai nyaralhatnak caorlei luxusingatlanjában.

Érdekel a lehetőség!

MIÉRT PONT CAORLE?

Olaszországnak aligha van még egy olyan régiója, mint Veneto, ahol a festői táj, a lélegzetelállító hegyek és az álomszerű, végeláthatatlan homokos strandok egymás közvetlen közelségében ilyen tökéletes szimbiózist alkotnának. A kiváló turisztikai infrastruktúra pedig még vonzóbbá teszi a várost a turisták számára.

VILÁGHIRÜ VÁROSOK

Világhírű városok közelsége, mint Velence, Trieszt és Veneto

HOMOKOS STRANDOK

Több kilométer hosszú homokos strand

GASZTRONÓMIA

Kiváló olasz gasztronómia

KIEMELT TURISZTIKA

Olaszország Top 10 legkedveltebb nyaralási úti céljának számít jelenleg is

Érdekel a lehetőség!

EGYEDÜLÁLLÓ PÉNZÜGYI MEGOLDÁS

Egyedülálló, korlátozott számban elérhető pénzügyi megoldást kínálunk!
Egy Pareus nyaraló ingatlanban történő beruházás pénzügyi szempontból is rendkívül vonzó. Az Ön ingatlanjának kiadásával kigazdálkodunk egy garantált bérleti díjból származó jövedelmet, melyből egy 100 %-ban saját tőkéből finanszírozott ingatlan esetén évi 4% mértékű saját tőke hozam érhető el. Csökkentse a saját tőke arányát és használja ki a részben idegen tőkéből származó finanszírozás jelenleg kedvező kamatszintjét!
A garantált bérleti díj-hozam által a kamat- és törlesztő részlet fizetések, a konkrét finanszírozás alapján, biztosítottak, és Ön az üdülési beruházásával további jövedelmet generálhat. Partnerbankunkkal együtt egy kiváló pénzügyi modellt kínálunk Önnek, hogy a tengerparti ház utáni vágyát rentábilisan megvalósíthassa.

Érdekel a lehetőség!

MIT ÍGÉR EGY PAREUS INGATLANBEFEKTETÉS ÖNNEK?

Stabil, évi 4% garantált bérleti díj hozam, a 3. évtől kezdődően valamint évente 30 nap nyaralás lehetőséget már az első évtől kezdve!

Lépcsőzetesen garantált bérleti díj hozam:

ELSŐ ÉVBEN (2%)

1. bérbe adott év: 2% + 1 hónapnyi nyaralás

MÁSODIK ÉVBEN (3%)

2. bérbe adott év: 3% + 1 hónapnyi nyaralás

HARMADIK ÉVBEN (4%)

3.bérbe adott évtől folyamatosan stabil 4% + 1 hónapnyi nyaralás

Élvezze saját adriai Pareus nyaralójával a passzív jövedelemszerzési lehetőséget és az ingatlan beruházás előnyeit! Velünk valósággá válik a tengerparti ház iránti vágya.

Érdeklődik egy Pareus nyaraló ingatlan iránt? Szívesen állunk rendelkezésére és mindenféle kötelezettség nélkül, teljes körű információval látjuk el.

Érdekel a lehetőség!

Lépjen velünk kapcsolatba!
* Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatvédelmi szabályzatának feltételei szerint kezelheti.


Top